Інвестиційний аспект діяльності промислових підприємств у контексті економічної безпеки України - Тарнавський, Ю. (Схід, 2009)
У статті визначено роль промислових підприємств в економічній системі України, обґрунтовано інвестиційну складову їх діяльності як один із ключових факторів забезпечення розвитку України. Показано форми та інструменти стимулювання інвестиційної діяльності. Сформульовано критерії підбору пріоритетів та інвестиційно привабливих проектів.