Процедури побудови моделей координаційних стратегій прийняття рішень в ієрархічних техногенних системах з використанням експертних знань - Сікора, Л.С.; Малець, І.О.; Лиса, Н.К.; Міюшкович, Ю.Г. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
В статті розглянуто концепцію побудови моделі координаційного управління в ієрархічній системі на основі процедури узгодження цілей в цільовому просторі.