MagProject у моделюванні та оптимізації планування виробничих процесів - Нагірний, Т.; Кєлєц, Р.; Сонсядек, М. (Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології, 2006)
У роботі проаналізовано використання матриці залежності й еволюційного алгоритму у моделюванні й оптимізації планування проекційно-виробничих процесів. Проведено порівняння двох методик, які реалізовано у програмах PSM і MagProject. Кожна з цих методик відрізняється від загальновживаних сіткових методів можливістю аналізу оптимізації процесів, які мають ітераційний характер. Показано, зокрема, що мінімізація кількості зворотних зв’язків не завжди приводить до оптимальної структури виробничого процесу.