Теорія, методологія и реалії сталого розвитку туризму - Клейменов, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Рецензія на монографію: Ткаченко Т.І. Сталий розвиток туризму: теорія, методологія, реалії бізнесу: Монографія. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2006. – 537 с.