Особливості сучасної репертуарної політики Кримського українського музичного театру - Загурський, В.І. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статті розглядаються провідні особливості репертуарної політики Кримського українського музичного театру, який у своїй діяльності спирається на плідні традиції національного сценічного мистецтва. В репертуарі творчого колективу українська літературна класика й твори сучасних авторів, зарубіжна драматургія, значна увага приділяється втіленню класичної оперети, новітнього мюзиклу, виставам для юних глядачів.