Розвиток інноваційної діяльності підприємств Миколаївської області - Гончаренко, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Інноваційний характер світової економіки визначає необхідність відповідних змін у розвитку економіки України. Тому важливим завданням є всебічна активізація інноваційної діяльності на рівні окремих підприємств, тому що сучасна ситуація викликає значне занепокоєння.