Перспективи розвитку агропромислового комплексу Миколаївської області - Романова, В.А. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Близькість вступу України до Світової організації торгівлі загострює увагу до проблем та перспектив розвитку агропромислового комплексу (АПК) - найбільш вразливої галузі вітчизняної економіки.