Лєтромара (Letromara) - новий препарат від ВАТ "Фармак" для гормональної терапії хворих на рак молочної залози (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2006)
Наведено інформацію про показання до застосування, переносимість, побічну дію вітчизняного генерика інгібітора ароматази Летрозолу — препарату Лєтромара (Letromara).