Аналіз стану виробництва прокату із захисними покриттями в світі і пропозиції по його організації в Україні - Зелинська, В.В.; Жупінська, Л.Т.; Шевченко, Л.А. (Фундаментальные и прикладные проблемы черной металлургии, 2006)
Проведено аналіз стану виробництва і споживання прокату із вуглецевих сталей з покриттям в світі. Приведені пропозиції по організації виробництва прокату з покриттям в Україні.