Моделі експертних висновків при неповних даних про стан інтегрованих систем для формування управляючих рішень - Сікора, Л.С.; Лиса, Н.К. (Моделювання та інформаційні технології, 2010)
Розглянуто моделі побудови експертних висновків для розв’язання задач управління в ієрархічних системах в умовах дії факторів ризику.