Особливості банківського маркетингу в умовах кризи - Циганов, О.; Бабенко, Т. (Схід, 2010)
У статті розглядаються питання трансформації маркетингової діяльності у сфері банків- ських послуг в умовах кризи, аналізується доцільність й ефективність застосування інструментів маркетингу в практиці комерційних банків України. Доведено, що посткризова діяльність банків має ґрунтуватися на використанні окремих інструментів маркетингу, оскільки це дозволить у посткризовий період повернути довіру клієнтів до банківської системи України.