Аудиторська оцінка вірогідності корпоративного захоплення: аспекти корпоративного захисту - Мілявський, М. (Схід, 2010)
Охарактеризовано методи аудиту власного капіталу машинобудівної корпорації. Визна- чено метод аудиторської оцінки економіко-правових умов створення загрози корпоратив- ного захоплення. Розроблено алгоритм визначення такої загрози. Окреслено коло страте- гічних та тактичних заходів з боку внутрішнього аудитора машинобудівної корпорації щодо створення системи корпоративного захисту.