Проблеми та перспективи впровадження державно-приватного партнерства у відносини у сфері господарювання - Устименко, В.; Джабраілов, Р. (Схід, 2011)
У статті розглянуто правове забезпечення відносин державно-приватного партнерства в Україні. Виділено окремі проблеми, які заважають повноцінному впровадженню механізму державно-приватного партнерства в господарські відносини, та запропоновано способи вдосконалення вітчизняного законодавства в цій частині.