Зонування земельних ділянок як первинний елемент земельно-кадастрових робіт (на прикладі м. Харкова) - Шило, А. (Схід, 2011)
У статті розглянуті пріоритетні шляхи створення конкурентного цільового земельного ринку на території міста. Підкреслена важливість заміни принципу адміністративного використання земельних ділянок на принцип регулювання землекористування на основі зонування. На основі висвітленого матеріалу досліджень зроблені висновки щодо вдосконалення існуючої ситеми земельного кадастру з урахуванням сучасних вимог землекористування на основі зонування.