До 75-річчя Федя Анатолія Михайловича (Схід, 2010)
АнатолійМихайлович Федь - відомий український учений, філософ, культуролог, доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри естетики, історії та культури Слов'янського державного педагогічного університету, член Наукового товариства імені Шевченка, відмінник освіти України, автор 16 книжок, більше 100 статей з проблем художньої творчості та естетичного розвитку.