Нормалізація рівня зносу основних засобів машинобудівних підприємств - Колещук, О. (Схід, 2010)
У статті виконано класифікацію видів зносу основних засобів підприємства. Встановле но закономірності, які описують вплив основних чинників на рівень зносу засобів праці машинобудівних підприємств. Визначено умови, за яких рівень зносу основних засобів підприємства набуває загрозливого рівня з точки зору забезпечення їх простого відтворен ня. Запропоновано можливі дії підприємства щодо нормалізації зносу основних засобів за- лежно від його поточного рівня