Ділова репутація як складова конкурентоспроможності підприємства - Щербакова, К. (Схід, 2010)
У статті розглянуто та проаналізовано погляди науковців на складові ділової репутації та фактори конкурентоспроможності підприємства. Уточнено визначення ділової репутації як складової конкурентоспроможності підприємства, проведено порівняння факторів ділової репутації та факторів конкурентоспроможності підприємства, а також ранжирування фак- торів ділової репутації за ступенем їх важливості та впливом на економічний результат.