Формування інформаційної системи для оцінки екологічних наслідків виробничої діяльності машинобудівного підприємства - Хобта, В.; Руднєва, О. (Схід, 2010)
У статті запропоновано методичні рекомендації щодо формування інформаційної системи оцінки екологічних наслідків виробничої діяльності машинобудівного підприємства, яка забезпечуватиме базу для прийняття відповідних управлінських рішень у напрямку екологізації виробництва.