Науковий семінар " Математичне моделювання й обчислювальні методи " (Фізико-математичне моделювання та інформаційні технології, 2009)
13 травня 2009 року під час фестивалю Днів науки у Львівському національному університеті імені Івана Франка МОН України відбувся науковий семінар на тему «Математичне моделювання й обчислювальні методи», організований Центром математичного моделювання Інституту прикладних проблем механіки і математики ім. Я. С. Підстригача НАН України та Львівським національним університетом імені Івана Франка МОН України.