Управління містообслуговуючою сферою - Кавиршина, В. (Схід, 2011)
Стаття присвячена дослідженню проблем формування в ринкових умовах ефективного управління підприємствами ЖКГ. Для досягнення цієї мети автор пропонує застосовувати методи самоорганізації, державно-приватного партнерства і контролінгу.