Вплив інноваційних процесів на економіку України та вітчизняні корпорації - Хімченко, А.; Татаренко, О. (Схід, 2010)
У статті проаналізовано вплив інновацій на економіку держави та великі корпорації. Доведено, що інноваційна діяльність є вирішальним фактором для підвищення ефективності ресурсів корпорації і пріоритетним напрямком її розвитку. Розглянуто також фактори, які впливають на ефективність роботи національної інноваційної системи - податкове стимулювання інноваційної діяльності; державна підтримка венчурних компаній; формування інфраструктури інноваційної системи тощо.