Лізингове кредитування в Україні - Чучко, О.; Верещагіна, Т. (Схід, 2010)
У статті досліджено механізм лізингового кредитування в Україні, показано його переваги й недоліки порівняно з банківським кредитуванням, проаналізовано основні тенденції розвитку лізингового ринку України, а також систематизовано проблеми, що стримують розвиток лізингового кредитування.