Дослідження економічної сутності бюджетування та фінансового планування - Алфьорова, І.; Колесникова, М. (Схід, 2010)
У статті виконано порівняльний аналіз трактування поняття бюджетування в зарубіжній та вітчизняній економічній науці й практиці. Узагальнено зарубіжний і вітчизняний досвід теоретичних та методологічних основ бюджетування й фінансового планування.