Рецензія на сбірники статей - Журавльов, В.І. (Схід, 2010)
Рецензія на сбірники статей: Узбек К. М. Фрагменти побудови античної науки, філософії й культури : [збірник статей]. -Донецьк : Східний видавничий дім, 2010. -232 с. та Узбек К. М., Щетиніна О.К. Рефлексія античності в сучасній науці й філософії: [збірник статей]. -Донецьк : Східний видавничий дім, 2010. -212 с.