Структурна характеристика економічного потенціалу підприємства - Железняк, В. (Схід, 2010)
У статті розглянуті сучасні підходи до суті та структури економічного потенціалу підприємства. Систематизовані та узагальнені його структурні елементи. Запропоновано виділити в рамках економічного потенціалу дві підсистеми: потенціал ресурсів підприємства та потенціал організаційної структури управління. Така систематизація структурного складу аналізованого феномена дасть можливість обґрунтувати основу для розвитку інноваційного потенціалу підприємства.