Розробка методичного інструментарію аналізу умов формування людського фактора антикризового управління підприємств роздрібної торгівлі - Забродська, Г. (Схід, 2010)
У статті розглянуто основні методичні підходи до аналізу зовнішніх і внутрішніх умов формування людського фактора. Запропонована методика аналізу умов формування людського фактора антикризового управління підприємств роздрібної торгівлі на макро-, мезо-, мікро- й особистісному рівнях. Запропоновані підходи можуть бути використані і в інших галузях.