Загрози кадровій безпеці та методи запобігання їм у виробничо-комерційній діяльності підприємств - Подлужна, Н.; Єгорова, О. (Схід, 2010)
У статті запропоновано класифікацію загроз кадровій безпеці підприємства, що дає можливість систематизувати методи запобігання їм. Проаналізовано різні підходи до класифікації загроз підприємствам. Обґрунтовано існування класифікаційної ознаки за джерелами загроз (групами ризику). Запропоновано методи запобігання соціально-економічним загрозам кадровій безпеці підприємства.