Управління потоками товарної продукції вугільних підприємств - Трифонова, О.; Чистяк, О. (Схід, 2010)
У роботі розглянуто проблемні аспекти формування організаційно-економічного механізму управління потоками товарної продукції вугледобувних підприємств в умовах існуючої структури вугільного ринку та стану їх економічного розвитку. Досліджено процедуру побудови параметричної моделі вугледобувного підприємства на основі формули його виробничо-торговельного балансу, а також аналізу параметрів, що входять до цільової функції та комплексу обмежень за часовими, просторовими характеристиками та станом економічного розвитку підприємства.