Вчення Ісаака Ніневійського про Божественну любов - Тітомир, Є. (Схід, 2010)
Стаття присвячена аналізу ролі поняття "Божественна любов" у духовній спадщині св. Ісаака Ніневійського. Зазначене поняття розглядається в онтологічному, гносеологічному, сотеріологічному та етико-практичному аспектах.