Фінансове забезпечення органів місцевого самоврядування - Вовна, Н. (Схід, 2010)
У статті розглянуто підходи до визначення фінансового забезпечення та подано авторське розуміння терміна "фінансове забезпечення органів місцевого самоврядування". Визначено принципи, джерела та форми фінансування діяльності органів місцевого самоврядування. Запропоновано шляхи забезпечення фінансової незалежності органів місцевої влади через удосконалення чинного бюджетного законодавства та зміцнення дохідної частини місцевих бюджетів.