Ресурсний потенціал аграрних підприємств Донецької області як основа їх конкурентоспроможності - Ємельянова, І. (Схід, 2010)
У статті визначено сутність поняття "ресурсний потенціал аграрних підприємств" та його роль у забезпеченні конкурентоспроможності. Досліджено сучасні тенденції та особливості ресурсного забезпечення аграрних підприємств Донецької області та окреслено можливі напрямки його оптимізації.