Стратегічні напрями підвищення рівня аналітичної роботи в органах державної податкової служби - Лаба, М. (Схід, 2010)
У статті висвітлюються стратегічні напрями розвитку аналітичної складової в роботі органів державної податкової служби (ДПС), визначаються перспективи їх реалізації, наголошується на необхідності комплексного підходу до розвитку діяльності податкової служби. Підкреслено, що економіко-математичне моделювання та прогнозування дозволяє забезпечити більш повне й оперативне уявлення про податкове поле України.