Міжнародний досвід управління якістю і його використання на підприємствах України - Руденко, Л.; Афанасенко, В. (Схід, 2010)
У статті показано перспективи використання на вітчизняних підприємствах систем управління якістю відповідно до стандартів ISO серії 9000 та запропоновано порядок їх упровадження. Проведено аналіз сучасного стану систем управління якістю на підприємствах України. Наведено причини, що стримують упровадження сучасних систем управління якістю, та переваги, які можуть здобути вітчизняні підприємства за умови використання систем управління якістю відповідно до стандартів ISO серії 9000.