Концептуальні питання інноваційної діяльності та її державного регулювання - Головінов, О. (Схід, 2010)
У статті розкрито зміст інновацій та інноваційної діяльності, визначена роль інноваційної системи як цілеспрямованого процесу перетворення знань на передові промислові технології й високотехнологічні товари. Досліджені найбільш значущі інструменти державного регулювання інноваційної діяльності, висловлені певні зауваження й пропозиції щодо їх удосконалення.