Кластерна модель підвищення конкурентоспроможності регіонального агропромислового комплексу (на прикладі Донецької і Луганської області) - Ємельянова, І. (Схід, 2010)
У статті розглянуто теоретичні та прикладні засади формування інноваційних кластерів в агропромисловому виробництві як перспективного напрямку підвищення конкуренто-спроможності аграрних підприємств. Розроблено концептуальну модель інноваційного кластера в агропромисловому комплексі Донецької і Луганської області.