Управління розвитком промислового підприємства за критерієм збільшення ринкової вартості - Запасна, Л. (Схід, 2010)
У статті проаналізовано основні чинники формування ринкової вартості підпиємства: капітал, потенціал, група власне ринкових чинників (макроекономічне середовище, промислова політика держави, стан галузі, нововведення, інтенсивність конкуренції). Представлені концептуальні особливості застосування ринкової вартості в управлінні розвитком промислового підприємства. Сформовано концептуальну модель застосування ринкової вартості в управлінні розвитком підприємства і визначено послідовність етапів її реалізації.