Біорезонансна терапія: її місце у сучасній традиційній медицині - Готовський, М.; Перов, Ю. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Розглядаються засади і діапазон терапевтичного застосування біорезонансної медицини у лікуванні хронічних хвороб та корекції різних патологічних станів. Аналізується метод вегетативного резонансного тесту як діагностичний засіб БРТ. Підкреслюється ефективність біорезонансної терапії у реабілітації населення, що мешкає на забруднених радіонуклідами територіях.