Мадзінізм й ідеали європейської демократії - Наулко, В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: Микола Варварцев. Джузеппе Мадзіні, мадзінізм і Україна. — Київ: Пульсари, 2005. — 304 с.