Ідентифікація типів та оцінка ефективності цінової політики підприємств торгівлі - Власова, Н.; Дядюк, М.; Голованьова, С. (Схід, 2010)
Удосконалено методичний інструментарій оцінки ефективності цінової політики підприємств торгівлі, обґрунтовано та визначено систему критеріїв оцінки ефективності цінової політики підприємств роздрібної торгівлі, що функціонують на ринку продовольчих товарів. Розроблено технологію процесу оцінювання ефективності цінової політики, визначені характерні ознаки та сформульовані висновки щодо ефективності цінової політики.