Корпоративне управління в Україні - Ілюхін, О. (Схід, 2010)
У статті розкрито особливості корпоративного управління в Україні та визначено напрямки врахування їх для підвищення ефективної діяльності господарюючих суб'єктів, які полягають у реструктуризації економіки, реформуванні банківської системи, упорядкуванні наявної законодавчої бази щодо приватизації та управління акціонерним капіталом, удосконаленні інституціонального забезпечення процесу управління акціонерними товариствами.