Методи обґрунтування розмірів виплат працівникам корпоративних машинобудівних підприємств на основі розрахунку індивідуальних екологічних коефіцієнтів - Павловська, В. (Схід, 2010)
У статті обґрунтовано перелік індивідуальних екологічних коефіцієнтів працівників машинобудівних корпоративних підприємств. Розраховано зведений екологічний коефіцієнт та наведено метод його застосування для розрахунку частки індивідуальної заробітної плати та премії. Доведено переваги коефіцієнтного методу визначення величини екологічної надбавки до заробітної плати працівників корпоративних підприємств машинобудування над нормативним методом розрахунку.