Використання результатів економічної діагностики в бізнес-проектах для комунальних підприємств водопостачання - Мельникова, О. (Схід, 2011)
Проаналізовано прикладні аспекти використання результатів економічної діагностики комунальних підприємств при розробці інвестиційних бізнес-планів для отримання цільового фінансування. Показано, що за рахунок ґрунтовної оцінки фінансової активності підприємства та збалансованості його тарифоутворення можна більш точно оцінити економічну ефективність проектів. Запропонована структура бізнес-плану забезпечує прозорість і достовірність даних. Побудований діагностичний профіль та діагностична картка дозволяють відстежувати ефективність заходів, які здійснюються за програмою економічного оздоровлення комунальних підприємств.