Проблеми управління експлуатаційним потенціалом газорозподільчих підприємств міста - Філіппов, С. (Схід, 2011)
У статті узагальнені проблеми управління експлуатаційним потенціалом газорозподільчих підприємств міста, визначено причини їх виникнення та запропоновано шляхи вирішення. Визначено коло завдань держави, які мають бути вирішені, щоб експлуатація газорозподільчих мереж у місті була більш ефективною та економічно доцільною.