Взаємодія наукових установ, органів місцевого самоврядування і суб'єктів бізнесу при розробці стратегії стійкого розвитку міста - Заблодська, І. (Схід, 2011)
У статті розглянуто процес формування механізму взаємодії наукових установ, органів місцевого самоврядування й суб'єктів бізнесу в межах розробки стратегії стійкого розвитку міста на прикладі Луганська.