Міжнародна інвестиційна позиція України - Пирог, О. (Схід, 2011)
У статті наведені результати дослідження інвестиційної позиції України на міжнародному ринку за оцінкою міжнародних рейтингових агентств і міжнародних організацій. Запропоновано нові шляхи оцінки інвестиційної привабливості країни з метою вдосконалення такої оцінки та підвищення її об'єктивності.