Регулювання міжнародної міграції висококваліфікованої робочої сили (на прикладі окремих країн-членів організації економічного співробітництва та розвитку) - Притикіна, О.; Опанасенко, В. (Схід, 2011)
У статті розглядаються механізми контролю трудової міграції в країнах, що традиційно виконують роль реципієнтів робочої сили. Детально ці механізми простежені для Канади, Австралії, Бельгії, Великобританії, Нової Зеландії.