Фактори формування якості життя міського населення - Філіпчук, Н.; Буднікевич, І. (Схід, 2011)
У статті розглянуто детермінанти формування якості життя населення міста, виходячи із сучасних геоурбаністичних тенденцій в Україні. Здійснено класифікацію та визначено особливості факторів формування якості життя городян, ураховуючи специфіку потреб міського населення.