Сучасні тенденції розвитку інвестиційної політики України: іноземні надходження - Шаповалова, О. (Схід, 2011)
У статті розглянуто тенденції розвитку інвестиційної політики України. Проаналізовано обсяги та напрями находжень іноземних інвестицій. Визначені щорічний приріст іноземного капіталу, країни-інвестори та обсяги інвестування.