Шляхи посилення дохідної бази місцевих бюджетів України - Деркач, М. (Схід, 2011)
У статті проаналізовано існуючі проблеми формування дохідної бази місцевих бюджетів в Україні та визначено інструменти й механізми вирішення цих проблем. Децентралізація фіскальних функцій держави розглядається як шлях вирішення цілого комплексу питань формування дохідної бази місцевих бюджетів.