Перспективні напрями розвитку житлово-комунального господарства міста - Жданко, Є. (Схід, 2011)
У статті розглянуто сучасний стан, узагальнено особливості та проблеми функціонування житлово-комунального господарства, зокрема теплового господарства м. Донецька, визначено основні напрями підвищення ефективності господарювання підприємств комунального сектора економіки та в цілому перспективи розвитку житлово-комунального господарства країни.